Giveaway Franke 4-in-1-kokendwaterkraan

Waarom Franke bezoeken op Batibouw? 3 redenen

Van donderdag 16 februari tot en met zondag 26 februari 2017 staat Franke op Batibouw! Kom je even langs aan stand 201 in hal 11? Dankzij deze 3 redenen loont jouw bezoek ongetwijfeld de moeite! 

Make your kitchen the most wonderful place

Keramische spoeltafel inbouw - Fraceram Franke

Waarom een Fraceram spoelbak kiezen voor jouw keuken? 3 slimme redenen

Bij Franke hebben we spoelbakken in roestvrij staal, Fragranit+ en Fraceram (keramiek). Keramische spoeltafels zijn enorm populair in menige keuken van Belgische gezinnen. Waarom ook jij best voor de keramische spoelbak van Fraceram kiest? We schotelen je 3 redenen voor! 

Downdraft dampkap Franke zwart

Downdraft, de dampkap om ‘u’ tegen te zeggen

Eén van de meest populaire dampkappen in de Franke-familie is de Downdraft: hét bewijs dat design en functionaliteit een geslaagd huwelijk vormen! We leggen je in een notendop uit wat je van deze dampkap mag verwachten. 

Old England kraan brons Franke

Dompel je keuken onder in Britse klasse

‘Old England’ kranen, een Victoriaanse toets voor de landelijke keuken.

Largo Work Center Franke

Largo Work-Center, vorm én functie met fingertip control

Een diepgaande analyse van de handelingen die je dagelijks het vaakst uitvoert in de keuken, heeft bij Franke geleid tot het Largo Work-Center. Largo maakt van elke kooksessie een ontspannen gegeven. Je hebt letterlijk het koken in de vingertoppen!

Franke: Sinos dampkamp, Sinos spoeltafel, Sinos keukenkraan

Sinos, de synergie zit ‘m in z’n vloeiend design

Franke legt zich meer en meer toe op uniformiteit in het keukendesign. Losse onderdelen worden daarbij steeds vaker naadloos in een groter geheel geïntegreerd. Met een vloeiend design als resultaat. Welke keukenkraan? Welke spoelbak? Welke dampkap? Allemaal keuzes, vragen en twijfels die hiermee wegvallen.

Fraceram Kubus parelgrijs mat

Mat is het nieuwe glanzend!

De traditionele spoeltafel in roestvrij staal is voor Franke al lang niet meer de enige standaard in de hedendaagse keuken. Er mag gerust wat kleur en fun bij komen kijken. Naast de reeds bestaande glanzende kleuren wit, magnolia, grafiet en onyx werd het Fraceram gamma spoeltafels dit jaar aangevuld met twee opvallend matte versies.

Franke kleurplaat

Kleuren met Franke: “Make it wonderful”!

Laat je creativiteit stromen deze zomervakantie! Want Franke daagt je uit… Download hier onze kleurplaten.

Water en energie besparen met een Franke kraan

Water en energie besparen met een Franke kraan

Waterverbruik in de keuken kan je onder controle houden door kleine dingen. Spoelwater van je groenten bijhouden om planten water te geven, afwassen in een kleiner teiltje…  Maar de kraan die je kiest kan je ook al helpen met water en energie besparen!

Franke: spoeltafel Maris XL in Fragranit+

Handig: een extra grote spoeltafel

Een spoeltafel kan een echt stijlelement zijn in je keuken. Zeker als je kiest voor een van de trendy kleuren uit ons Fragranit+ gamma. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de functionaliteit. 

Franke: inbouw dampkap Galaxy Slim

Inbouwdampkap: Galaxy Slim

Een keuken kiezen doe je op gevoel. Je persoonlijke smaak en kookgewoonten zijn hier toonaangevend. De dampkap is vaak een van de laatste dingen waar je over gaat nadenken. Het is nochtans een essentieel onderdeel van een comfortabele keuken.

De keuken is dé plek bij uitstek om je persoonlijke stijl uit te drukken

Inox spoelbak onderhouden, roestvrij staal spoeltafel onderhouden Franke

Hou je spoeltafel in topconditie: roestvrij staal

Je hebt gekozen voor een tijdloze roestvrijstalen spoeltafel van Franke. Goede keuze, maar hoe hou je die nu in topconditie? Ook al is RVS erg onderhoudsvriendelijk, we geven je toch graag wat tips.

Franke keukenkraan Centinox

Bij een spoelbak hoort een kraan!

De Franke spoelbakken zijn alom bekend. Maar hoe kan je een spoelbak gebruiken zonder kraan? Juist, dat is een beetje absurd. Daarom stellen we graag ons assortiment kranen aan je voor. Je zal zien, het is even divers als ons aanbod spoelbakken! 

Franke Dampkap Mythos Plus iF award 2016

Ons design valt in de prijzen!

Onze nieuwe dampkap Mythos Plus is in de prijzen gevallen! Net als de Maris in 2012, werd ook deze dampkap bekroond met een iF design award.  

Franke spoeltafel roestvrij staal of inox

Spoeltafels: voor welk materiaal kies jij?

In je dromen zie je ze al voor je: jouw nieuwe keuken! De ideale kastjes, de beste kookplaat en natuurlijk een spoelbak die perfect past in de stijl. Maar hij moet ook praktisch zijn. Gelukkig staan die twee elkaar niet in de weg. Bij Franke hebben we een ruim assortiment spoeltafels die zowel mooi als praktisch zijn. We maken je graag wegwijs in onze materialen. De keuze is dan aan jou! 

Franke op Batibouw 2016

Batibouw: je was geweldig!

De 57ste editie van Batibouw in Brussels Expo was een groot succes dankzij meer dan 300.000 bezoekers. De Franke-stand was dit jaar de plek bij uitstek op de beurs om inspiratie op te doen voor de keuken van morgen.

Bedankt aan iedereen om zo talrijk aanwezig te zijn en tot volgend jaar!

Het Franke team

Franke Box Spoeltafel

Franke BOX: tijdloze klassebak

De spoelunitreeks BOX – het nieuwste idee van keukenspecialist Franke – werd in 2015 terecht bekroond met de Reddot product design award, en is nu al onnavolgbaar op het gebied van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Franke op Batibouw

Franke op Batibouw 2016: uw inspiratie voor de keuken van morgen

Keukenprofessionals op zoek naar de keukentrends van 2016 zullen er zeker hun gading vinden, maar ook als u als particulier een installatie of renovatie van uw keuken op de agenda hebt staan, dan bent u bij Franke aan het juiste adres.

Neem hier een kijkje in
de nieuwe Franke Lifestyle 2016 brochure!

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Make your kitchen a wonderful place

Volg Franke!