Bij een spoelbak hoort een kraan!

De Franke spoelbakken zijn alom bekend. Maar hoe kan je een spoelbak gebruiken zonder kraan? Juist, dat is een beetje absurd. Daarom stellen we graag ons assortiment kranen aan je voor. Je zal zien, het is even divers als ons aanbod spoelbakken!

Voor elke stijl het juiste design

Heb je je droomkeuken gekozen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je kraan hier harmonieus in opgaat. Of net een echt blikvanger wordt! Je vindt in het Franke gamma dan ook minimalistische, klassieke en tijdloze kranen, maar ook designkranen, kranen met een kleuraccent of opvallende kranen in elke stijl. Je merkt het al: een kraan kan echt de kers op de taart zijn!

De kranen met nog ietsje meer

Als je je in de keuken graag voelt als een echte chef, kies je best voor een van onze semiprofessionele kranen. Ook hier heeft Franke oog gehad voor het design. Of wat dacht je van een 3-in-1 kokend waterkraan? Ze zijn veilig voor kinderen en zorgen in je keuken voor tijd- en waterbesparing.

Voor wie zijn spoelbak installeerde aan een openzwaaiend raam, hebben we ook een oplossing: de Franke vensterkranen. Zwenkbaar of uittrekbaar, met telescopische uitloop of afneembaar kraanlichaam: jij kiest welke oplossing het best bij jouw keuken past.

En dan hebben we nog een technisch hoogstandje: de Franke kranen met geïntegreerde verlichting. Naargelang de temperatuur van het water, zal de straal blauw, violet of rood worden. Je zal dus nooit je handen per ongeluk onder het hete water houden!

Hulp bij het kiezen van de juiste keukenkraan

Wil je graag onze kranen komen bewonderen? Dan kan je terecht in onze toonzaal in Ninove. 

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!