Downdraft, de dampkap om ‘u’ tegen te zeggen

Eén van de meest populaire dampkappen in de Franke-familie is de Downdraft: hét bewijs dat design en functionaliteit een geslaagd huwelijk vormen! We leggen je in een notendop uit wat je van deze dampkap mag verwachten.

Alle verwachtingen ingelost

Het prachtige ontwerp alleen al bewijst dat we voor onze Downdraft net een stapje verder gingen dan de norm. Daarnaast zal dit stukje design met haar vermogen van 670m3/u ongetwijfeld al je kookdampen en geurtjes wegzuigen.

Je kookgedeelte wordt onder alle omstandigheden verlicht door de ingebouwde LED-verlichting. En hadden we al verteld dat je de Downdraft moeiteloos bedient met haar digital touch control? Alle verwachtingen worden dus ingelost!

Naadloze integratie

De Downdraft-dampkap integreert naadloos in je keukenaanrecht. Interessant, zo neemt ze zeker geen extra ruimte in beslag! Eén druk op de knop laat de Downdraft uit het aanrechtblad komen, waarna ze in werking treedt. Dampkap niet meer nodig? Geen probleem, de Downdraft verdwijnt weer moeiteloos in het aanrecht.

Naast zwart is sinds dit jaar de Downdraft ook verkrijgbaar in het wit, zodat hij perfect past in elk interieur. Meer weten over de Downdraft dampkap en eventuele uitvoeringen op maat? Contacteer ons! 

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!