Een keukenkraan in roestvrij staal? De ideale match met je spoelbak!

Samen met je spoelbak is je keukenkraan het meest gebruikte object in je keuken. Wil je deze optimaal op elkaar afstemmen? Dat kan met een roestvrijstalen kraan van Franke.

Waarom kiezen voor een roestvrijstalen kraan? Je ziet geen vingerafdrukken, het oogt stijlvol en matcht met jouw spoelbak. Bij Franke vind je voor ieder wat wils. Zoek je een knap staaltje design? Of stel je gebruiksvriendelijkheid voorop?

Ontdek alle kranenfamilies in roestvrij staal

1. Blikvanger: de Pescara

Hou je van een moderne en elegante kraan? De Pescara heeft een indrukwekkend design. Wie je keuken binnenkomt, zal zich nog eens omdraaien. Met dit exemplaar haal je een echt pronkstuk in huis.

Pescara keukenkraan

2. De moderne klassieker: de Centinox

De Centinox is een klassieker met een modern, zwart accent. Wie voor deze kraan kiest, kiest voor een flexibele en makkelijk bedienbare kraan. Je bereikt er ieder hoekje in je spoelbak mee.

Centinox keukenkraan

3. Eigentijds: de Mythos

Strak, zonder te veel tralala? Dat is de Mythos: een functionele kraan met een eigentijds design. Deze keukenkraan past bij ieder ontwerp en is ook verkrijgbaar in industrieel zwart. Ideaal voor bij een zwarte spoelbak.

Mythos keukenkraan

4. Gebruiksvriendelijk: de Kubus

De Kubus is hoe een kraan moet zijn: gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en robuust. Deze keukenkraan is makkelijk te bedienen en opgewassen tegen alle handelingen in en rond je spoeltafel.

Kubus keukenkraan

5. Spat- en geluidloos: de Atlas Neo

De Atlas Neo is verkrijgbaar als zwenkbare, als uittrekbare of als vensterkraan. Een vensterkaan is uitermate geschikt voor een spoeltafel onder een vensterbank. Deze keukenkraan heeft een tijdloos design en voorkomt spatvorming.

Atlas Neo keukenkraan

6. Energiebesparend: de Orbit

Wil je bewuster omspringen met kraantjeswater? Als je de Orbit opendraait, krijg je enkel koud water. Voor warm water moet je de hendel bewust in de juiste richting plaatsen. Deze keukenkraan helpt je om te besparen op je energiefactuur. 

orbit one

Tip: je keuken naar een hoger niveau tillen? Combineer een RVS-kraan en -spoelbak met een werkblad uit roestvrij staal.

Meer weten? Ontdek ook de spoeltafels en dampkappen van Franke of zoek een verdeler in je buurt.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!