Franke BOX: tijdloze klassebak

De spoeltafel vormt het middelpunt van uw keuken en is de plaats waar u het meeste tijd spendeert. Bij Franke hebben ze er dan ook voor gekozen om dit onderdeel de aandacht te geven die het verdient. De spoelunitreeks BOX – het nieuwste idee van keukenspecialist Franke – werd in 2015 terecht bekroond met de Reddot product design award, en is nu al onnavolgbaar op het gebied van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak.

De roestvrije stalen spoelunit oogt tijdloos en vormt een elegant geheel met uw keukenwerkblad. BOX spoelunits zijn 20 cm diep en bieden een groot volume. Een BOX spoelunit past zich probleemloos aan aan uw keukendesign en is installeerbaar als vlakbouw, Slimtop (met uiterst vlakke rand) en onderbouw. De details maken het design helemaal af. Zo heeft de BOX een naadloos en perfect onderhoudbaar integraalventiel en een geïntegreerde overloop, waarbij de opening en de schroef schuilgaan achter een strak logoplaatje.

Het duurzame roestvrij staal van de BOX spoelunit verdraagt hete potten en pannen, is voedingszuurbestendig en kleurneutraal. Ideaal dus voor intensief gebruik!

U stelt ook hoge eisen aan uw keuken? Ontdek dan nu de BOX spoelunits van Franke. Download de brochure voor meer informatie.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!