Franke goes to Colorwood – tijd om kleur te bekennen in de keuken

Relax, don’t do it! Gedaan met op veilig spelen in de keuken. Vanaf nu durven we combineren en trekken we samen met Franke volop de kleurenkaart. De Zwitserse keuken- en huishoudproducent introduceert 3 stijlvolle nieuwe tinten in haar Fragranit+-lijn en heeft een brede waaier kranen achter de hand om die mee te matchen. Live those dreams!

Kleuren om van te smullen

De slijtvaste Fragranit+-spoelbakken – gemaakt uit 80% kwartszand en 20% acrylhars met pigment – komen naast de 12 bestaande kleuren nu ook in 3 nieuwe moody trendtinten: Orion, Denim en Salie. Net als de rest van de URBAN-familie zijn deze beschikbaar in 4 formaten: de standaard enkele spoelbak, een grote enkele spoelbak, anderhalve bak en een dubbele spoelbak. Telkens met het kenmerkende hoekige, moderne design van de URBAN-lijn. Ga voor een keuken in olijfkleur met Orion, eentje gedrenkt in de warmte van blauwe bes met Denim of ga voor het frisse salie. (Ravioli met boter en porcini zelf toe te voegen.)

Color pairing

Raak je geïnspireerd door de food pairing op tafel? Trek de lijn dan door naar je keuken en werk deze af met een complementaire kraan. Afhankelijk van het gekozen werkblad en het gewenste statement, kan je gaan voor de nieuwe klassieker in zwart, een eigenzinnig wit exemplaar of een stoere en industriële RVS-uitvoering. Door een andere kraan met je kleurige Fragranit+-spoelbak te combineren, krijg je meteen een heel andere look: salie met een zwarte kraan (o.a. Atlas Neo, Pescara en Mythos) zorgt voor een ingetogen geheel, terwijl een witte kraan (o.a. Active Plus, Active Neo en Neptune Evo) net heel fris en jong zal ogen.
 

Prijzen en informatie

1. Atlas Neo kraan in zichtbare RVS-structuur. Roestvrij staal. Zwenkbare & uittrekbare uitloop. Prijs vanaf €289,19.

2. Eos Neo kraan in zichtbare RVS-structuur. Roestvrij staal. Zwenkbare & uittrekbare uitloop. Prijs vanaf €356,95.

3. Vital kraan met ingebouwde filtercapsule. Filterkraan met zwenkbare uitloop gecombineerd met eengreepsmengkraan met beweegbare uitloop: keuze uit chroom met gun metal (€571,12 incl. btw) of industrieel zwart met RVS-look (€683,65 incl. btw)

4. Active Plus kraan. Gun metal. Zwenkbare & uittrekbare uitloop. Prijs vanaf €591,99.

5. Active Plus kraan. Smoked shiny. Zwenkbare & uittrekbare uitloop. Prijs vanaf €591,99.

6. Vital kraan met ingebouwde filtercapsule. Filterkraan met zwenkbare uitloop gecombineerd met eengreepsmengkraan met zwenkbare uitloop: keuze uit chroom met gun metal (€840,95 incl. btw) of industrieel zwart met RVS-look (€925,65 incl. btw)

7. Pescara Up & Down kraan in zichtbare RVS-structuur. Prijs vanaf 666,77 €.

8. Active Plus kraan. Chroom. Zwenkbare & uittrekbare uitloop. Prijs vanaf €389.63.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!