Kies voor een strakke look met een keukenwerkblad in roestvrij staal

Heb jij plannen om je keuken te renoveren? Of sta jij op het punt om een nieuw keukenwerkblad aan te kopen? Dan loont het de moeite om voor een inox keukenwerkblad (anders gezegd: roestvrij staal of RVS) te gaan. Hier leggen we je uit hoe dit stukje design jouw keuken naar een hoger niveau tilt!

1. De naadloze afwerking zorgt voor flexibiliteit

Inox betekent niet per definitie een dikke boord - ook dunne en fijne werkbladen kunnen de nodige stevigheid met strakke afwerking bieden. En er is meer: met RVS kun je jouw keukenwerkblad en spoelbakken naadloos op elkaar laten aansluiten. Ook verschillende andere kooktoepassingen integreren perfect binnen het geheel.

2. Zowel professionele- als hobbykoks vieren hoogtij

Ja, een inox keukenwerkblad is misschien wel het paradepaardje van enthousiaste koks. Moet het nog gezegd dat het vaak wordt toegepast in de horeca?

In de praktijk zie je dikwijls een aanvullend, verborgen opbergsysteem dat wordt geïntegreerd in het werkblad. Franke biedt daarvoor de S-Box, waarmee je in één druk bijvoorbeeld de powerbox, een kruidenrek of messenblok tevoorschijn haalt en weer doet verdwijnen in het strakke geheel. Ideaal om snel te schakelen én te multitasken tijdens het koken! 

Soortgelijk gebruiksgemak geniet je dan weer met een tabletdampkap zoals de Downdraft, waarmee elk inox werkblad vlotjes integreert. Want ook die komt op commando omhoog (en omlaag): handig in een open kookruimte of bij een hoog plafond.

3. Onberispelijke hygiëne en onderhoudsvriendelijk

Gebruiksgemak is één ding, hygiëne een ander. Gelukkig zijn RVS keukenbladen, dankzij het naadloos geheel met bijvoorbeeld je spoelbak, in een handomdraai schoon te maken. Een droge poetsbeurt kan simpelweg met een microvezeldoek. Voor een nat RVS keukenwerkblad gebruik je idealiter een zachte doek, vochtig gemaakt met wasmiddel. Eenvoudig, toch?

Meer informatie over inox keukenwerkbladen nodig? Kom eens langs bij Franke!

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!