Zo waakt Franke over de nieuwste trends

Bij Franke laten we je graag vanop de eerste rij kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Vandaag zetten wij dan ook met veel plezier de Kubus 700 in de kijker, een van onze meest trendy spoelbakken.

Trendsetter

Anno 2017 draait alles om comfort en gebruiksgemak - dat is voor spoelbakken niet anders. Op welke manier de Kubus 700 rekening houdt met deze behoefte?

Wel, dankzij het ruime oppervlak van de spoelbak was het nog nooit zo gemakkelijk om je potten, pannen, grote schotels én zelfs bakplaten af te wassen!

En hadden we al gezegd dat de Kubus 700 naadloos wordt ingebouwd - met oog voor design van het werkblad? Niet alleen komt zo het stijlvolle karakter nog sterker tot uiting, ook is de Kubus 700 makkelijk in onderhoud omdat er geen extra ‘hoekjes of kantjes’ zijn. Handig!

Uitstraling en functionaliteit worden perfect gecombineerd met enkele afdruipgroeven of via een gefreesde afdruip in het werkblad.

Verschillende uitvoeringen

De Kubus 700 is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. De spoelbak zelf bestaat in Fragranit+, Fraceram en roestvrij staal. Daarbij heb je op zijn beurt keuze uit een waaier van kleuren: metaal wit, grafiet, wit, antraciet mat, … Ja, de mogelijkheden zijn écht eindeloos!

Meer weten? Kom eens langs bij Franke of vind een verdeler in je buurt

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!