Keukenkranen van Franke kleuren je dag

Soort zoekt soort of opposites attract? Franke speelt Cupido en gaat op zoek naar jouw perfecte keukenmatch. Heb je graag een keuken waar de kleuren naadloos in elkaar overlopen? Of mix & match je er liever op los om een bijzonder en kleurrijk designstatement neer te zetten? Met de Active Plus-keukenkranen combineer je naar hartenlust. Wat is jouw type?

Een gouden jubileum

Een roségoud- of goudkleurige kraan in een landelijke keuken geeft die meteen een chique uitstraling. Ook in een modern interieur zorgt de metalen kraan voor een opvallend effect, zeker met z’n geborstelde afwerking. Kies voor een contrasterende combinatie zoals brons met zwart en je keukenkraan springt meteen in het oog.

De perfecte match

Niet enkel de kleur maakt Active Plus speciaal, ook de matte en industriële uitvoering zorgt dat de karaktervolle kraan een blikvanger in je keuken wordt. Bovendien matchen de kleuren van de kranen ook feilloos met die van de Fragranit+ spoelbakkenvervaardigd op basis van graniet.

De bad boys

Franke gaat nog een stapje verder met de monochrome zwarte trend en stelt de Active Plus-kraan in meerdere tinten zwart voor: onyx, matzwart, gun metal en smoked shiny. Deze zijn beschikbaar in zowel een metaal als Fragranit+ uitvoering. De stoere kranen contrasteren mooi met een witte achtergrond of blenden net moeiteloos in met een uniforme zwarte keuken.

Metallic colors keukenkranen
Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!